Geweldig nieuws vanaf Cyprus!

De honden in het Nicosia asiel waren erg blij met het gedoneerde voedsel

Vorige week kende het IFAW een noodhulpfonds toe aan Voice for Animals, onze lokale partner op Cyprus.

Marie Anastasi, directeur van Cyprus Voice for Animals, kon hierdoor twee leveranciers vragen om het zo hard benodigde voedsel af te leveren bij de asielen, waar de dieren al een aantal dagen honger leden.

Het voedsel werd afgeleverd bij het Nicosia hondenasiel en de kattenbescherming die beiden in de hoofdstad gevestigd zijn, en bij het Argos asiel in Larnaka en het Sirius asiel in Limassol. Ruim 520 dieren kregen op deze manier weer te eten. Deze week zal een levering voedsel nog vier asielen bereiken die het erg zwaar hebben door de financiële problemen.

Volgens het personeel van de asielen, en zoals u op de foto kunt zien, waren de opvangcentra erg blij met het hoognodige voedsel. Ze kunnen in ieder geval weer enkele weken vooruit.

Het IFAW blijft samenwerken met Cyprus Voice for Animals om in alle onvoorziene behoeften van de dieren te voorzien tijdens deze crisis.

Het IFAW is ontzettend dankbaar voor de steun van onze donateurs, voor hun gulle reacties en hun hulp in deze moeilijke tijden voor de dieren op Cyprus.

--JP

Dankzij u kunnen we ons levensreddende werk voortzetten.

Post a comment

Deskundigen

Senior adviseur beleidsontwikkeling
Senior adviseur beleidsontwikkeling
Gail A Brunzo, Manager Noodhulp
Manager Noodhulp, IFAW
Jan Hannah
Projectleider Northern Dogs
Kate Nattrass Atema, Hoofd Programma Huisdieren
Hoofd Programma Huisdieren
IFAW dierenarts
IFAW dierenarts
Projectcoördinator ‘Blijf van mijn Dier’
Shannon Walajtys
Hoofd Noodhulpteam