IFAW's Prijs voor 'de Beste Dierenvriend' wordt in landen over de hele wereld uitgeloofd. We zijn op zoek naar een persoon met een gouden hart voor dieren, die iets bijzonders voor dieren heeft gedaan; misschien hebben ze hun leven gewijd aan het redden van dieren of blijven ze onvermoeibaar vechten voor dierenwelzijn.

Wij vinden dat deze bijzondere personen erkenning verdienen en een keer in het zonnetje gezet mogen worden. Vertel ons daarom waarom u denkt dat diegene deze 'Prijs voor Beste Dierenvriend' zou moeten ontvangen door middel van het invullen van het formulier hier beneden (u kunt ook een e-mail sturen met uw nominatie). Vult u ook uw eigen gegevens in? Helemaal onderaan is er de ruimte om ons te vertellen over de goede daden van de persoon die u wilt nomineren.

*LET OP: Om de privacy van kinderen te beschermen moet je 13 jaar of ouder zijn om dit formulier in te vullen. Als je 12 jaar of jonger bent, vraag dan een volwassene (je vader, moeder of andere bekende) om dit formulier voor jou in te vullen. Ze moeten dan alleen hún gegevens invullen.