Ontmoet het IFAW tijdens een muzikaal festival

Wat is er fijner dan op een zaterdagmiddag in het zonnetje genieten van een leuke band én ondertussen kennis te maken met medewerkers van het IFAW die alles kunnen vertellen over ons levensreddende werk?

Dit was ook de gedachte van Stichting Festivals tegen Dierenleed. Deze stichting organiseert ieder jaar een muzikaal festival om een dierenwelzijnsorganisatie in het zonnetje te zetten. Het eerste festival staat in het teken van het IFAW en de strijd tegen de olifantenjacht.

Diverse sprekers zullen aandacht vragen voor dierenleed dat veroorzaakt wordt door mensen. Daarnaast treden verschillende bands op en worden er diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd.

Deze dag is extra speciaal voor het IFAW: op 24 augustus lanceert zanger Jayden Morris namelijk zijn lied Wake Up, dat hij speciaal voor het IFAW schreef. Jayden Morris timmert inmiddels al vele jaren aan de weg, als zanger toerde hij de gehele wereld over. Met Wake Up wil hij het werk van het IFAW onder de aandacht brengen, omdat naast muziek natuur zijn grote passie is. Jayden: 'Mijn mooiste ervaring was in Queensland (Australië) waar ik in de vrije natuur de meest prachtige dieren heb gezien. Ik realiseerde me op dat moment: dit mag NOOIT verloren gaan! Wake Up is mijn bijdrage om het IFAW te helpen met hun zeer belangrijke werk.'

Nadat Jayden Morris zijn lied voor het eerst ten gehore heeft gebracht op 24 augustus, is Wake Up te downloaden via onze website.

We hopen onze donateurs te ontmoeten en samen deze bijzondere dag te vieren!

Wanneer: zaterdag 24 augustus
Hoe laat: van 12.00 uur tot 17.00 uur
Waar: Spuiplein, Den Haag

- AvdH -

 

Post a comment

Deskundigen

Céline Sissler-Bienvenu, Directeur Frankrijk en Franstalig Afrika
Directeur Frankrijk en Franstalig Afrika
Dr. Joseph Okori
Regiodirecteur Zuidelijk Afrika en Hoofd Programma Natuurbehoud
Faye Cuevas, Esq.
Senior Vice President
Grace Ge Gabriel, Regiodirecteur Azië
Regiodirecteur Azië
James Isiche, Regiodirecteur Oost-Afrika
Regiodirecteur Oost-Afrika
Vicepresident Natuurbehoud en Dierenwelzijn
Vicepresident Natuurbehoud en Dierenwelzijn
Peter LaFontaine, Manager Campagnes, IFAW Washington, D.C.
Manager Campagnes, IFAW Washington, D.C.
Vivek Menon, Senior adviseur bedrijfsvoering en filantropie
Senior adviseur bedrijfsvoering en filantropie