Bescherming van wilde dieren: hoe u de mensen aan de frontlinie kunt helpen

In dit interview geeft Regiodirecteur Oost-Afrika van het IFAW, James Isiche, een goede samenvatting van voorkomende problemen bij de bescherming van olifanten, neushoorns, leeuwen en andere wilde dieren in ontwikkelingslanden als Kenia.

James geeft voorbeelden van de aanpak van het IFAW, dat in elk land waar het actief is, samenwerkt met lokale deskundigen op het gebied van Wildlife.

Hun unieke kennis van de gemeenschappen waarbinnen wij ons inzetten voor de bescherming van de dieren, heeft het IFAW geholpen overal ter wereld waar we projecten uitvoeren, veranderingen in gang te zetten.

Zoals James in de video aangeeft, kan het beschermen van wilde dieren gevaarlijk zijn, zeker voor de mensen die werken aan de frontlinie en maar weinig middelen tot hun beschikking hebben.

Steun van de internationale gemeenschap is dan ook onmisbaar.

Het IFAW is haar donateurs dankbaar dat zij mensen als James in staat stellen olifanten en andere wilde dieren in Kenia te beschermen. Deze dieren maken tenslotte deel uit van ons aller werelderfgoed.

Ik wens u veel plezier met het bekijken van deze video en ik  hoop dat u de medewerkers van het IFAW, die zich aan de frontlinie inzetten voor de bescherming van de dieren, wilt steunen door nu een bijdrage over te maken.

--FO

Post a comment

Deskundigen

Céline Sissler-Bienvenu, Directeur Frankrijk en Franstalig Afrika
Directeur Frankrijk en Franstalig Afrika
Faye Cuevas, Esq.
Stafchef, International Fund for Animal Welfare
Grace Ge Gabriel, Regiodirecteur Azië
Regiodirecteur Azië
James Isiche, Regiodirecteur Oost-Afrika
Regiodirecteur Oost-Afrika
Hoofd Internationale Bedrijfsvoering
Hoofd Internationale Bedrijfsvoering
Rikkert Reijnen, Manager Campagnes, IFAW Netherlands
Campaigner, IFAW Nederland
Vivek Menon, Senior adviseur bedrijfsvoering en filantropie
Senior adviseur bedrijfsvoering en filantropie