RAPP en Sharewire maken iPhone app voor het IFAW

woensdag, 23 december, 2009
Manimal! is een unieke iPhone app waarmee mensen in dieren veranderen. In samenwerking met het IFAW bedacht RAPP deze briljante toepassing, die meteen een nieuwe manier van fondsenwerving introduceert. Manimal! is vanaf vandaag te koop in de app-store.

Welk dier ben jij? Of zijn je vrienden? Met een paar simpele bewegingen weet je het: maak een foto en vervolgens morpht Manimal! het portret en lijk je opeens op een neushoorn. Of een bronstige buffel. Of een vet varken of sierlijke leeuw. Maar dan nog wel met jouw gelaatstrekken! Het hilarische eindresultaat kun je vervolgens posten op sociale netwerken of delen via de mail. Maar natuurlijk ook toewijzen aan het telefoonnummer van een vriend.

Deze inventieve app is niet alleen fun, hij zorgt ook voor bewustwording: Mens en dier hebben elkaar nodig in deze wereld. Bovendien gaan de verkoop opbrengsten naar het IFAW. Zo worden op een innovatieve manier fondsen en donateurs geworven.

Het IFAW voert al jaren campagne voor een betere wereld voor dieren. Dit doet zij door te lobbyen en wereldwijd campagnes te voeren. RAPP ontwikkelde eerder al de wereldwijd geroemde en ‘letterbeesten’-campagne met de pay-off ‘Blijven er alleen woorden over?’.

De app is te downloaden via de app store of zoek in de App Store naar “IFAW”.

Post a comment

Mediacontact

Petra Verkerk
Contact phone:
+31 70 335 50 11
Mobiele telefoon:
+31 6 14 15 47 58
Contact email: