Zuid-Afrika: bekijk het verhaal van de “People of Dogs” en CLAW

Ik heb bijna alle IFAW-projecten over de hele wereld bezocht, en overal waar ik geweest ben, was ik onder de indruk van de kwaliteit en de inzet van de betrokken teams en medewerkers.

Maar er is één vrouw in het bijzonder die mij steeds nieuwe hoop geeft, een vrouw die er alles aan doet om haar omgeving te verbeteren, als het moet met één dier tegelijk. Haar naam is Cora Bailey.

Cora is de grondlegger en directeur van het Community Led Animal Welfare programma van het IFAW in de Zuid-Afrikaanse townships. Een programma dat we hier bij het IFAW kortweg CLAW noemen.

Deze video, gemaakt door een IFAW-team dat met het project meeliep, geeft een beeld van het werk van Cora en haar team, die dagen van soms wel 12 uur maken om het leven van dieren en mensen in Soweto en andere arme townships rondom Johannesburg te verbeteren.

Cora en haar dierenartsen en de onbaatzuchtige manier waarop ze zich voor de dieren inzetten, zijn in de townships zo bekend, dat de lokale bevolking hen ook wel de “People of Dogs” noemt.

Neem even de tijd om deze video te bekijken, het verhaal van Cora is de moeite van het bekijken meer dan waard.

Wilt u na het zien van de video het werk van Cora en haar team steunen? Maak dan een gift over naar het IFAW, zodat het geweldige, hoopgevende werk van het CLAW-programma kan doorgaan.

--FO

Reacties: 1

 
Anonymous
5 years ago

This is a perfect idea

Post a comment

Deskundigen

Senior adviseur beleidsontwikkeling
Senior adviseur beleidsontwikkeling
Gail A Brunzo, Manager Noodhulp
Manager Noodhulp, IFAW
Jan Hannah
Projectleider Northern Dogs
Kate Nattrass Atema, Hoofd Programma Huisdieren
Hoofd Programma Huisdieren
IFAW dierenarts
IFAW dierenarts
Projectcoördinator ‘Blijf van mijn Dier’
Shannon Walajtys
Hoofd Noodhulpteam