VIDEO: dierlijke slachtoffers tornado worden verzorgd bij de Oklahoma's WildCare Foundation

Net een week geleden ben ik teruggekomen uit Oklahoma, waar het IFAW (International Fund for Animal Welfare) een team hulpverleners heeft ingezet om te zorgen voor de dierlijke slachtoffers van de recente tornado’s, hagelstormen en overstromingen.

Deze missie volgde op een reddingsactie waar ons Noodhulpteam aan de slag was gegaan in dierenasielen om zoekgeraakte huisdieren weer met hun families te herenigen, nadat ze elkaar kwijt waren geraakt in het verschrikkelijk weer.

Of nu honden, katten, vee of wilde dieren getroffen worden door een ramp, ons Noodhulpteam staat klaar om in actie te komen en onmiddellijk hulp te verlenen aan alle dieren die getroffen zijn.

Bekijk deze video en deel hem. Hij bevat beelden van onze laatste reddingsactie na de tornado bij de WildCare Foundation, dit centrum ligt een paar kilometer ten zuiden van Moore, Oklahoma.

Meer informatie over het geweldige werk van de WildCare Foundation vindt u hier.  

Hier was het IFAW in staat om de nodige ondersteuning te bieden aan de toegewijde maar overweldigde medewerkers. Ze hadden meer dan 800 gewonde en verweesde dieren opgenomen die slachtoffer zijn geworden van de beruchte tornado van 20 mei jl.

Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik ben dat trouwe donateurs van het IFAW, zoals u, ons blijven steunen zodat wij dit cruciale werk kunnen blijven uitvoeren waar en wanneer dit nodig is. Wat ik u wil zeggen is een oprecht, welgemeend en simpel : dank u wel!

 --KD

Als u ervoor wilt zorgen dat het IFAW dit soort reddingsacties ook in de toekomst kan blijven doen, maak dan vandaag nog een donatie over. 

Post a comment

Deskundigen

Senior Programma Adviseur
Senior Programma Adviseur
Brian Sharp, Manager Marine Mammal Rescue and Research
Manager Marine Mammal Rescue and Research
Céline Sissler-Bienvenu, Directeur Frankrijk en Franstalig Afrika
Directeur Frankrijk en Franstalig Afrika
Gail A Brunzo, Manager Noodhulp
Manager Noodhulp, IFAW
IFAW dierenarts
IFAW dierenarts
Katie Moore, Plaatsvervangend vicepresident Natuurbehoud en Dierenwelzijn
Plaatsvervangend vicepresident Natuurbehoud en Dierenwelzijn
Shannon Walajtys
Hoofd Noodhulpteam
Valeria Ruoppolo IFAW dierenarts
IFAW dierenarts
Vivek Menon, Senior adviseur bedrijfsvoering en filantropie
Senior adviseur bedrijfsvoering en filantropie