Sonic Sea onderscheiden met twee Emmy Awards

Het IFAW en onze partners bij NRDC en Imaginary Forces zijn bijzonder verheugd over de erkenning die onze film Sonic Sea heeft ontvangen bij de uitreiking van de Emmy Awards gisteravond in het Lincoln Center in New York. Sonic Sea ontving twee Emmy's in de categorie Documentaires: voor ‘Beste natuurdocumentaire’ en voor ‘Beste muziek en geluid’.  

Aan Sonic Sea werd onder andere meegewerkt door Rachel McAdams, die het commentaar verzorgde, en onze eigen Katie Moore en muzikant, milieu- en mensenrechtenactivist Sting. De film brengt op krachtige wijze in beeld hoe geluidsoverlast van de scheepvaart, industrie en militaire sonar een bedreiging vormt voor individuele zeedieren, hun leefgebieden onder water en de oceanen van onze planeet. Meer informatie over deze met Emmy's bekroonde film en wat we met ons allen kunnen doen om geluidsoverlast op zee terug te dringen, vind je op www.sonicsea.org

BEKIJK Sonic Sea op Vimeo met de code SONICSEE

De medewerking, wetenschappelijke filmbeelden en de financiële bijdragen van het IFAW aan dit meerjarige filmproject zouden niet mogelijk zijn geweest zonder jullie steun. Hartelijk dank daarvoor, en felicitaties voor het hele team van Sonic Sea!

--PR

Post a comment

Deskundigen

Brian Sharp, Manager Marine Mammal Rescue and Research
Manager Marine Mammal Rescue and Research
Dr. Maria (Masha) N. Vorontsova, Regiodirecteur Rusland en GOS
Regiodirecteur Rusland en GOS
Patrick Ramage, Hoofd Programma Oceaanbescherming
Hoofd Programma Oceaanbescherming