Partner in de spotlights: Ravi Foundation helpt getroffen dieren na late moessonregens Pakistan

De Ravi Foundation, partnerorganisatie van het IFAW in Pakistan, heeft financiële noodhulp ontvangen om te inventariseren hoeveel dieren slachtoffer zijn geworden van de recente overstromingen in zuidelijk Punjab. Ook wordt een deel van het geld aangewend voor het verstrekken van voedsel en medische hulp aan getroffen dieren.IFAW’s noodhulppartner de Ravi Foundation heeft zijn reddingsteams voor inventarisatie, reddingswerk en medische hulpverlening aan getroffen dieren ingezet!

Late, maar niet minder hevige moessonregens hebben vernietigende overstromingen veroorzaakt in de zeven hoofddistricten van de provincie Sindh, elf districten in Balochistan en drie districten van Zuid-Punjab. Duizenden huizen zijn door de stroom meegevoerd, oogsten zijn vernietigd of verontreinigd, en duizenden mensen en dieren raakten gedood of gewond.

Hulpverleners van de Ravi Foundation treffen veel huisdieren en vee aan die in het water of de modder terecht zijn gekomen. De dieren lijden honger en dorst, doordat de watervloed het beschikbare voedsel en drinkwater heeft vernietigd of verontreinigd.

De uitbraak van ziekten dreigt.

Het IFAW steunt het werk van de Ravi Foundation, die dicht bij het rampgebied en nabij opvangkampen voor de getroffen bevolking medische posten opzet voor de hulp aan dieren. De organisatie coördineert deze hulp, stelt voedsel en water ter beschikking en voert vaccinaties uit.

Met elke nieuwe dag die verstrijkt, neemt de ellende van mensen en dieren toe.

Het IFAW en de Ravi Foundation werken hard om de dieren in Pakistan te helpen. Hartelijk dank voor uw steun en medeleven. Hierdoor kunnen wij ons werk blijven doen en de dieren die het door deze ramp zo moeilijk hebben, blijven helpen.

--SW

Post a comment

Deskundigen

Senior Programma Adviseur
Senior Programma Adviseur
Brian Sharp, Manager Marine Mammal Rescue and Research
Manager Marine Mammal Rescue and Research
Céline Sissler-Bienvenu, Directeur Frankrijk en Franstalig Afrika
Directeur Frankrijk en Franstalig Afrika
Gail A Brunzo, Manager Noodhulp
Manager Noodhulp, IFAW
IFAW dierenarts
IFAW dierenarts
Katie Moore, Plaatsvervangend vicepresident Natuurbehoud en Dierenwelzijn
Plaatsvervangend vicepresident Natuurbehoud en Dierenwelzijn
Shannon Walajtys
Hoofd Noodhulpteam
Valeria Ruoppolo IFAW dierenarts
IFAW dierenarts
Vivek Menon, Senior adviseur bedrijfsvoering en filantropie
Senior adviseur bedrijfsvoering en filantropie